Brev

Hei,

Jeg har alltid hatt lyst til å skrive til dere. Dere jenter som får unger før dere er tjue og ikke har orden på ting. Hva er problemet deres? Med de få unntaka der jeg så han forsvinne i god tid før ungen kom, hvor er faren til barnet? Hvorfor valgte dere han?

Fordi dere ikke hadde orden på noe som helst, så er støtte fra foreldre og staten er ikke bare en hjelp for dere, det er en total nødvendighet! Hvorfor?!

Hvorfor fester dere fremdeles? Når man får en unge skal man ikke ha et behov for å være ute og drikke et par ganger i uka. Dere har fått et ansvar som ikke minker noe særlig dere har blitt nesten dobbelt så gamle som dere er nå. Så oppfør dere som om dere er klar over det!

Hvordan tør dere å si at kondomen sprakk eller at dere var på pilla … meeen? Om dere virkelig brukte prevensjon skikkelig så er sjansene null. Det er bare å se på venninnene deres, de greier det!

Men aller viktigst, hvorfor er dere så forbanna fornøyde? Ser dere ikke at dere gir barnet mye dårligere utsikter til å klare seg bra her i livet fordi dere var så verpesjuke? Barn er ikke et leketøy, en oppgradert kattepus eller hamster!

Med uvennlig hilsen,

Michael

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i skriveri og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Brev

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s